De algemene voorwaarden kunt u ook als PDF downloaden

Artikel 1. Algemeen
Op alle bestellingen geplaatst bij Zus & Gus zijn de onderstaande Algemene Voorwaarden van toepassing. Door te bestellen geeft u te kennen dat u met de Algemene Voorwaarden akkoord gaat. Zus & Gus heeft het recht te allen tijde haar Algemene Voorwaarden te wijzigen.

Artikel 2. Aansprakelijkheid
Zus & Gus kan nimmer aansprakelijkheid aanvaarden ten gevolge van tekstfouten. Zus & Gus is niet verantwoordelijk voor verlies van of schade aan de artikelen, ontstaan tijdens het transport. Zus & Gus verplicht zich tot het deugdelijk verpakken van de artikelen opdat de kans op schade tot een minimum wordt beperkt.

Artikel 3. Bestelling
Na uw bestelling ontvangt u zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 24 uur, per e-mail een bevestiging van uw bestelling. De bevestiging bevat informatie over het artikel, de prijs, de verzendkosten en de betaalwijze. De artikelen op de website zijn exclusieve creaties, van elk artikel bieden we er (over het algemeen) maar één aan. Indien het voorkomt dat een artikel niet meer voorradig is, melden wij u dat zo spoedig mogelijk na uw bestelling. Ook zullen wij u dan aangeven óf en wanneer het artikel weer voorradig is.

Artikel 4. Verzendkosten
De verzendkosten per bestelling zijn afhankelijk van het totaal gewicht alsmede de grote van de bestelling. Zus & Gus hanteert de bedragen van de Postnl. posttarieven. Bij de artikelen staat duidelijk aangegeven welke bezorgvorm u voor een bepaald artikel en hoeveelheid u dient te kiezen. (brievenbuspost of pakketpost. Kiest u de onjuiste bezorgvorm dan zijn de eventuele extra kosten voor rekening van de besteller. Wij doen ons best om dit zoveelmogelijk te voorkomen.

Artikel 5. Betaling
Betaling dient te geschieden op girorekeningnummer 4542599 (ING) ten name van Zus & Gus te Almere onder vermelding van het bestelnummer. Wij houden uw bestelling 5 dagen vast. Indien uw betaling niet binnen deze termijn is ontvangen, komt uw bestelling te vervallen.

Artikel 6. Levering
Levering vindt plaats zolang de voorraad strekt, alsmede na volledige betaling van de artikelen en de verzendkosten. Zodra uw betaling is ontvangen, zullen wij het product/de producten zo spoedig mogelijk doch uiterlijk binnen 2 werkdagen verzenden. De levertijd van producten waarop u een naam/tekst/plaatje geborduurd wenst te hebben, duurt langer. Indien de gewenste maten/kleuren op voorraad zijn, duurt de levering hiervan een dag langer. Indien het artikel niet voorradig is, vindt de levering in onderling overleg plaats.

Artikel 7. Ruilen en retourneren
Artikelen waarop een opruimingskorting van 20% of hoger van toepassing is, kunnen niet geruild worden.

Artikelen die op maat zijn afgeknipt kunnen niet retour.

Artikel 8. Klachten
Klachten dienen binnen 4 dagen na levering per e-mail gemeld te worden. Zus & Gus neemt contact met u op om de klacht en de te ondernemen acties te bespreken.
De kosten voor het retour zenden zijn geheel voor rekening van de klant. Verder blijft de klant tot ontvangst van de artikelen door Zus & Gus verantwoordelijk voor de zending.

Artikel 9. Privacy
Door te bestellen machtigt u Zus & Gus om (indien nodig) uw gegevens te controleren bij (gemeentelijke) instanties. Zus & Gus gebruikt uw gegevens om de overeenkomst uit te voeren. Zus & Gus verplicht zich discreet en zorgvuldig met klantgegevens om te gaan. Klantgegevens worden nimmer aan derden ter beschikking gesteld. In de Privacy Verklaring vindt u hierover meer informatie.

Artikel 10. Copyright
Niets op deze website mag zonder toestemming van Zus & Gus door derden gebruikt worden.