Wie zijn wij?

Wij zijn Zus & Gus

Ik zal mij even voorstellen: Ik ben Marjanda de Vries en ik ben gek op naaien, haken, breien en borduren en heb met mijn winkel van mijn hobby mijn beroep gemaakt. Ben jij ook creatief neem dan een kijkje in onze webshop of kom gezellig snuffelen in de winkel.

Wij zijn niet alleen een webshop met van alles op het gebied van stof en fournituren, maar zijn ook een winkel met stoffen, fournituren, brei-, haak-, en borduurgaren en handgemaakte cadeau artikelen. Helaas hebben wij nog niet al onze producten die wij in de winkel verkopen ook in de webshop staan. Hiervoor zijn wij hard aan het werk, maar dit kost erg veel tijd. Wij hopen dat u hier begrip voor heeft. Onze nieuwe artikelen presenteren wij ook regelmatig op onze Facebook site, dus wil je op de hoogte blijven like dan onze pagina.

Maar u kunt altijd terecht in onze winkel aan de Hanna Hilgersstraat 1, 1318 CT te Almere. Onze openingstijden kunt u onder het desbetreffende kopje vinden aan de linkerkant van onze site.

Wij hopen u graag te ontmoeten in onze winkel.