Bent u op zoek naar een hobbywinkel met hobbystoffen in Lelystad en omstreken? Dan bent u bij Zus en Gus zeker aan het juiste adres! Wij zijn de gezelligste (web) hobbywinkel van Almere. Wij heten eigelijk Zus en Gus Stoffen en Fournituren, maar wij hebben veel meer in ons assortiment, zoals: modestoffen, hobbystoffen, en quiltstoffen, maar ook haakgaren en breigaren, borduurgaren, lint, kant en band, op het gebied van verschillende vormen van handwerken kun je dus bij ons terecht. Helaas staan nog lang niet al onze artikelen, die wij in de winkel voeren, in onze webshop.

Wij proberen de webshop iedere week aan te vullen met nieuwe artikelen. Ben je op zoek naar iets en kan je het niet vinden, neem dan even contact met ons op, wij helpen je graag. Ook verkopen wij leuke handgemaakte cadeauartikelen van eigen ontwerp, en van veel van deze artikelen verkopen wij ook werkbeschrijvingen of complete zelfmaak-pakketten.

Dus zoekt u bepaalde hobbystoffen voor u in Lelystad? Bekijk dan ons assortiment, bezoek onze winkel of neem even contact met ons op. Ons emailadres is: info@zusengus.nl en wij zijn telefonisch bereikbaar op: 036-3000 744.

U kunt altijd terecht in onze winkel aan de Hanna Hilgersstraat 1, 1318 CT te Almere. Onze openingstijden kunt u onder het desbetreffende kopje vinden van onze site. Wij hopen u graag te ontmoeten in onze winkel.